Lånforum.se rekommenderar
1. Lendo - Perfekt för samlingslån. Förmedlare
2. Slantar - Ingen UC. Upp till 30 000 kr
3. Advisa - Jämför 29 kreditgivare.
4. Santander - Låg ränta (fr 3,95%), ingen förmedlare
  1. Denna webbplats använder cookies för att säkerställa att du får bästa upplevelse. Genom att fortsätta använda sidan accepterar du detta. Läs mer.

Nya statusmeddelanden

  1. Pårättväg.
    Pårättväg. Annhha
    Hej.
    Hur går det för dig?
  2. lili74
    lili74 Terry_
    HejTerry jag har försökt detta med paygo o jag väntar svar av dom varför det i te funkar med bank id, om jag får det att funka kan jag ladda kortet fler gånger samtidigt el måste jag först plocka ut dom befintliga 2000kr? Tacksam att du tar dig tid att svara, sitter i en dålig sits och är tacksam för dina tips. Mvh
  3. TourettesGuy
    TourettesGuy Elias
    Mitt bannkkont pp Paypal är godkänt sen många år så därför i gn granskning. Dom mpste nog säkerställa kontot är ditt först.
  4. Elias
    Elias TourettesGuy
    Hejsan! Såg att du lyckats få över pengar från klarnakortet via paypal och sen till ditt bankkonto. Jag lyckades få över pengar till paypalkonto nummer 1 och fört över till paypal konto nummer 2. Sen när jag skulle föra över till bankkonto så stod det att denna transaktionen måste granskas, gjorde det så för dig också eller hur gick det för dig? Tacksam för svar!
  5. Norsken79
    Norsken79 Terry_
    Hey, jeg fikk et klarna kort og ser at jeg kan bruke 50 000 der. vet du hur man kan få de ut?
  6. Hope777
    Hope777 rollercoaster
    Gomorron!!! Vet du jag har varit spelfri i ca 5 mån vilket är jätteskönt,ekonomin är ju värre än katastrofal förstås, delgivningarna börjar trilla in en efter en..Jag har börjat på terapi och det är fantastiskt..men nu har det blivit kaos i livet igen, så nu har jag tokshoppat på klarna kortet och det är samma känsla som när jag spelade..:( jag ville bara skriva till dej hoppas det är ok..
    1. rollercoaster gillar detta.
    2. rollercoaster
      rollercoaster
      Hej @Hope777! Jag har svarat dig i ett privat meddelande. :)
      12 juli 2018
  7. Hugovilli
    Hugovilli turnaround
    Hej, har läst lite trådar där du är duktig på att svara på frågor, så tänkte ställa dig en fråga. Är det möjligt att låna blanco på över 1.5 milj om man har en cirka inkomst på 350 000 per år och 50 000 i privatslulder sammanlagt. Har även bolån men bostaden ska säljas.
    1. turnaround
      turnaround
      Hej, troligtvis inte. 2 st på 350 000 kan nog gå, men knappast mycket mer än så...
      7 juni 2018
  8. Hugovilli
    Hugovilli Terry_
    Hej Terry, har läst lite trådar där du är duktig på att svara på frågor, så tänkte ställa dig en fråga. Är det möjligt att låna blanco på över 1.5 milj om man har en cirka inkomst på 350 000 per år och 50 000 i privatslulder sammanlagt. Har även bolån men bostaden ska säljas.
  9. Hope777
    Hope777 rollercoaster
    Gomorron :) jag är morgonpigg så har läst din blogg,jättebra läsning, ärligt o rakt smärtsamt men ändå sant. Jag är uppväxt i ett spelhem med en bingospelande mamma som sprang på bingo 1975-2018 hon är 85 år snart men nu kan hon inte spela så det är bra för henne. Jag gick behandling 2001 så dessa verktyg anv nu o även terapi..:)
    1. rollercoaster
      rollercoaster
      Tack så mycket! Idag har jag haft en ledig "klämdag" med min dotter i solen och glömt mina bekymmer för en stund! :) Det känns uppmuntrande att logga in här nu på kvällen och se din och andras kommentarer.
      11 maj 2018
    2. rollercoaster
      rollercoaster
      Kul att du läst min blogg. :) Allt känns ju ganska tungt just nu, man har orsakat så mycket smärta både för sig själv och sina närmaste, så mina inlägg blir därefter. Men förhoppningsvis blir tonen gladare ju längre tiden går. Jag sätter mitt hopp till det i alla fall. :)
      11 maj 2018
    3. rollercoaster
      rollercoaster
      Skönt att höra att din mamma inte längre kan spela. Ingen mår bra av det. Som du kanske läst på min blogg, så är jag uppvuxen i ett alkoholisthem. Som vuxen har jag tagit avstånd från alkohol för att jag sett vilken skada det gjort i vår familj och hur alkoholen totalt bröt ner min pappa. Jag hade aldrig trott att jag själv skulle hamna i ett annat slags missbruk och i min tur såra min familj lika mycket…
      11 maj 2018
  10. Hope777
    Hope777 rollercoaster
    Hejsan rollcaster o välkommen hit till Sveriges bästa forum..:) härinne trivs jag o så fort jag undrar något så är det alltid nån som svarar..:) tröst o uppmuntran får vi oxå..Ha en fin kväll/Hope 777
    1. rollercoaster gillar detta.
    2. rollercoaster
      rollercoaster
      Tack så mycket, Hope777! Tror att jag kommer att trivas här jag med. :) Det känns skönt att veta att man inte är ensam. :) Ha det bra! Kram
      10 maj 2018
      Hope777 gillar detta.