Lånforum.se rekommenderar
1. Sambla - Perfekt för samlingslån (tips)
2. Advisa - Jämför 38 kreditgivare
3. Lumify - Ny 2019, utan UC
4. Lendo - Bra komplement vid samlingslån
5. Slantar - 30 000 kr, utan UC
 1. Denna webbplats använder cookies för att säkerställa att du får bästa upplevelse. Genom att fortsätta använda sidan accepterar du detta. Läs mer.
Sweman
Senaste aktivitet:
2 juni 2019
Blev medlem:
22 december 2018
Inlägg:
2
Mottagna gillanden:
0
Trofépoäng:
1
Kön:
Man
Hemsida:
Från:
Sverige
Sysselsättning:
Webbredaktör

Dela sidan

Sweman

Ny medlem, Man, från Sverige

Sweman sågs senast:
2 juni 2019
  1. Det finns inga kommentarer på Swemans profil än.
 • Laddar...
 • Laddar...
 • Om

  Kön:
  Man
  Hemsida:
  https://swemoney.se
  Från:
  Sverige
  Sysselsättning:
  Webbredaktör
  Jag är med och driver Swemoney vilket är en ekonomisida som jämför lån och sparräntor för att förenkla processen att hitta bästa banken eller långivaren med lägst avgifter och bäst ränta. Vi skriver också om andra tips som att tjäna pengar på nätet och att ordna upp sin ekonomi. Har du några funderingar om allt från tips från att tjäna lite extra pengar till att hitta bästa lånet till din nya bostad eller bil så har vi säkert någon information om det.

  Vi fokuserar till störst del på att jämföra lån som blancolån, privatlån, snabblån, smålån och bostadslån. Vårat låneverktyg är optimerat för att hitta billigaste räntan på ett litet klick. Vi använder oss enbart av låneinstitut, låneförmedlare eller banker som verkar på svenska marknaden och är godkända av finansinspektionen. Hitta ett bra lån kan verka svårt, det är därför Swemoney finns.

  Vi jämför också olika sparformer som vanliga sparkonton men även andra former av sparandet med medel till hög risk för bästa räntan. Alla sparsajter är självklart granskade av finansinspektionen. Tycker du att storbankernas nollränta är dåligt så finns det flera sparinstitut som kan ge bättre ränta men det kan vara bra att läsa på en del innan man satsar sina hårt intjänade slantar.

  Är du sugen på att starta en egen affiliate eller ehandels sida så skriver vi också om det och vilka verktyg man skall använda och vad man skall tänka på för att inte slösa bort tid och pengar. Att starta en egen hemsida är otroligt mycket lättare än att starta en fysisk butik eller liknande, och därför kan man starta idag och vill du ha lite mer information om det så har vi flera guider om att tjäna pengar online.