Lånforum.se rekommenderar
1. Sambla - Perfekt för samlingslån (tips)
2. Advisa - Jämför 32 kreditgivare
3. Slantar - Ingen UC. Upp till 30 000 kr
4. Lendo - Bra komplement vid samlingslån
 1. Denna webbplats använder cookies för att säkerställa att du får bästa upplevelse. Genom att fortsätta använda sidan accepterar du detta. Läs mer.

Äntligen på gång

Diskussion i 'Jag lyckades!' startad av Bekymrad, 9 november 2016.

 1. Bekymrad

  Bekymrad Kunnig medlem - Trofépoäng: 417

  Inlägg:
  298
  Mottagna gillanden:
  253
  Trofépoäng:
  417
  Blev medlem:
  29 mars 2016
  Efter mer än tio år av lögner och nya lån har jag lagt alla kort på bordet för min man. Ledsen och chockad och sårad har han ändå bestämt att stötta och hjälpa mig. Har haft en intensiv vecka sen jag berättade allt. Ringt alla bolag, stoppat några att hamna hos kronofogden och fått en blick över hur läget verkligen är, över 700 000 tusen i skulder Bara skit lån med höga räntor som tickat på, känns väldigt tungt men ändå skönt att börja få koll på läget.
  Idag har vi löst alla skulder hos kronofogden och även ett Onea lån som slutade på 44000 tusen!!! Några andra akuta lån är också borta och känslan är enorm lycka! . Har lång väg kvar, min resa tillbaka har precis börjat och det kommer bli tufft men jag vet att varje månad är en väg mot friheten, jag har koll och inga sjuka räntor som tickar på. Ser fram emot lönen att få betala mina skulder, ingen jakt efter posten, inga mer lögner. Har svårt att ta in allt och fattar inte hur vi orkat i alla år och jag är glad att det här forumet finns. Det har hjälpt mig att ta detta beslut att våga ta steget, att man inte är ensam. Tack alla??

  En sak som slagit mig dom här dagarna är hur sjukt krångligt det varit att få göra rätt för sig, en jätte process att betala av kronofogden, alla telefon köer, väntan på svar på mail, förhandlingar. Nu håller jag tummarna kronofogden hinner stoppa löneutmätningen så jag slipper vänta på att få tillbaka mina pengar, dom skyller på deras system att det är långsamt... Så vi får se hur det blir med det.
  Nu är nästa steg att försöka få ner månads kostnaderna på lånen jag räddat genom att förlänga lån tiden, på så sätt kan jag sakta beta av de lite mindre lånen, och varje avslutad kredit eller lån är en stor seger!

  Framtiden ser ljus ut Vem hade trott det för två veckor sen?
   
  aria, loveg, weroo83 och 4 andra gillar detta.
 2. Jappp

  Jappp Gäst

  Man blir belönad direkt om man gör rätt för sig...Bra jobbat!!!
  Ibland det fattas bara mod att erkänna till närmaste....
   
  Lize gillar detta.
 3. Trias

  Trias V.I.P - Trofépoäng: 517

  Inlägg:
  982
  Mottagna gillanden:
  499
  Trofépoäng:
  517
  Blev medlem:
  25 oktober 2016
  Lycka till! Glädjande att få läsa att du mår bättre nu.

  Glöm inte att spärra dig från allt som har med 4finance att göra.
   
  Lize gillar detta.
 4. Bekymrad

  Bekymrad Kunnig medlem - Trofépoäng: 417

  Inlägg:
  298
  Mottagna gillanden:
  253
  Trofépoäng:
  417
  Blev medlem:
  29 mars 2016
  Tack ja det känns så mycket bättre när man slipper leva i en lögn.
  spärrade mig redan i våras från dom och några andra, kommer inte ta ett lån eller kredit till nånsin ändå. Nu blir det till att jobba så mycket extra jag kan, beta av resterande lån och börja spara Kanske få en aning bättre kreditvärdighet på köpet också ,vore ju kul.
   
  aria, weroo83, Lize och 1 annan gillar detta.

Dela sidan