Lånforum.se rekommenderar
1. Lendo - Perfekt för samlingslån. Förmedlare
2. Slantar - Ingen UC. Upp till 30 000 kr
3. Advisa - Jämför 29 kreditgivare
 1. Denna webbplats använder cookies för att säkerställa att du får bästa upplevelse. Genom att fortsätta använda sidan accepterar du detta. Läs mer.

Behöver råd NU !

Diskussion i 'Smslån' startad av DenSkuldsatteMannen, 1 maj 2018.

 1. DenSkuldsatteMannen

  DenSkuldsatteMannen Viktig medlem - Trofépoäng: 136

  Inlägg:
  77
  Mottagna gillanden:
  46
  Trofépoäng:
  136
  Blev medlem:
  1 maj 2018
  Hej!

  Har hittat hit av en slump, mycket bra forum och matnyttig information

  Nu till det tråkiga, jag behöver 20,000 kronor i maj och med 15 krediter och 24 förfrågningar hos UC förra året är min riskprognos 70 - 89 % just nu....

  Har inga betalningsanmärkningar och är redan kund hos Everydayplus, Ferratum, Mobillån, Säkerfinans, Monetti, Thorn, Konsumentkredit, Credento...

  Fått erbjudande om 10.000 på 3 månader men 5.055 kr i månaden är helt omöjligt...behöver en längre tid för återbetalningen.

  Studerar 100 % och jobbar lite extra
  Månadsinkomst c:a 17,000 efter skatt

  Ingenting hos fogden eller inkasso..

  10 av mina förfrågningar hos UC försvinner i Oktober...

  Tacksam för alla tips.
   
 2. evilina

  evilina Kunnig medlem - Trofépoäng: 156

  Inlägg:
  115
  Mottagna gillanden:
  58
  Trofépoäng:
  156
  Blev medlem:
  5 april 2018
  Har du testat fairlo?
   
 3. tres

  tres Gäst

  Credway är nog det bästa alternativet för dig. Deras kreditgräns är 30 000 kr med lägsta månadsräntan jämfört med dem andra
   
 4. o c

  o c Viktig medlem - Trofépoäng: 91

  Inlägg:
  86
  Mottagna gillanden:
  25
  Trofépoäng:
  91
  Blev medlem:
  22 februari 2018
  Kolla smslånelistan här på forumet. Det finns en som listar hur dyra lånen är, dvs vilken ränta de har. Om du har så hög riskprocent hos UC så har du säkert dåligt hos Bisnode också så försök välj de "billigaste" lånen du kan hitta som använder creditsafe som kreditupplysning. Det finns en lista här för det också i SMSlåneavdelningen. Sen försök undvika att skaffa flera lån hos olika bolag i samma koncern. Det finns en lista för det också, alltså vilka företag som hör ihop. Välkommen till låneträsket!

  Eller välj en annan väg.

  Om du inte vet tusenprocentsäkert att du kommer få pengar från annat håll så kommer det bara att gå utför. Det bästa skulle nog vara för dig att ta tag i situationen med dina lån som du inte kan betala nu och be om avbetalningsplaner osv och betala av de lån du har medans det fortfarande är hanterbart. Väldigt många här på forumet har varit i din situation eller är det nu, "jag måste ha 20 000 denna månaden, och sen löser det sig...". Men "löser sig" kommer aldrig. Gör en budget, skittråkigt, sälj allt du kan undvara, prata med de du är skyldig pengar och beta av dina lån medans du kan och det är hanterbart. Sikta på "hanterbar ekonomi i oktober" och lägg om ev kvarvarande lån då. Du riskerar att förstöra hela eller stora delar av ditt liv genom skuldsättning hos smsbolagen. Jag önskar att jag fått mig en rejäl "uppsträckning" när det började rasa iväg för mig men tyvärr är det inte så när man är vuxen:). Jag ska hålla tummarna för dig, lycka till!
   
  Lize, lusa, JohanA och 6 andra gillar detta.
 5. JohanA

  JohanA Medlem - Trofépoäng: 26

  Inlägg:
  12
  Mottagna gillanden:
  6
  Trofépoäng:
  26
  Blev medlem:
  30 april 2018
  Testa söka kreditkort på banknorweigan, sköt avbetalningarna varje månad och sedan ansökning om samlingslån på allt efter 3-4 månader hos dem.
   

Dela sidan