Lånforum.se rekommenderar

1. Lendo - Forumets favorit
2. Zmarta - Ett bra alternativ
3. Slantar - Lån utan UC
4. Merax - Lån utan UC
5. Creditstar - Lån utan UC
6. Nstart - Nystartslån
7. Extralånet - Lån utan UC
8. Loanstep - Lån utan UC
9. Ferratum - Lån utan UC

Delta i undersöking om unga vuxnas skuldsättning

Lånforum.se

Forumsägare
Poäng: 837
Moderator
Blev medlem
9 Mars 2009
Meddelanden
1 250
Mottagna reaktioner
1 229
Poäng
837
Linköpings universitet och Göteborgs universitet skickade ett mail och undrade om de kunde använda forumet för att hitta deltagare till sitt forskningsprojekt. Det kan de givetvis, resultatet kommer publiceras öppet för alla att läsa.

Här kommer mer om man vill vara med:

-----
I ett samarbete mellan Linköpings universitet och Göteborgs universitet bedrivs ett forskningsprojekt som undersöker hur unga vuxna påverkas av ekonomisk skuldsättning. Målsättningen är att resultatet ska förhindra att unga vuxna hamnar i ekonomiska skuldsättning i framtiden, liksom att skapa underlag för professionella att stödja unga vuxna som har ekonomiska svårigheter.

För att kunna förstå hur det är att vara ung och skuldsatt intervjuas personer som har erfarenhet av denna situation, och nu eftersöks deltagare till studien. De ansvariga för studien söker personer som bor i Skåne, Västra Götaland eller Östergötland.

Är du mellan 18 och 25 år, har skulder och återkommande svårigheter med att betala dina utgifter och vill delta i studien, läs mer om undersökningen och om hur du kan delta på projektets hemsida: liu.se/cks-skuldtyngd
 
Ta en titt i Lånforums guide för bästa samlingslån, där finns svar på de vanligaste frågorna runt samlingslån.
Topp