Lånforum.se rekommenderar
1. Sambla - Perfekt för samlingslån (tips)
2. Advisa - Jämför 38 kreditgivare
3. Lumify - Ny 2019, utan UC
4. Lendo - Bra komplement vid samlingslån
5. Slantar - 30 000 kr, utan UC
 1. Denna webbplats använder cookies för att säkerställa att du får bästa upplevelse. Genom att fortsätta använda sidan accepterar du detta. Läs mer.

Folkefinans tar bisnode titt som tätt

Diskussion i 'Kreditupplysningar' startad av tavelramen, 5 december 2018.

 1. tavelramen

  tavelramen Viktig medlem - Trofépoäng: 42

  Inlägg:
  78
  Mottagna gillanden:
  12
  Trofépoäng:
  42
  Blev medlem:
  27 februari 2018
  Har inget lån via folkefinans bolag men ändå har de tagit 4 bisnode på mig detta året vilket retar mig och det förstör såklart min kreditvärdighet hos bisnode. Vart ska jag vända mig för att få slut på det? Står ju bara folkefinans
   
  • Bästa samlingslån Sambla & tips
  • Lumify 20 000 kr utan UC. Många godkända lån under 2019.
  • Slantar 30 000 kr utan UC
 2. Myra

  Myra V.I.P & LF entusiast - Trofépoäng: 1 157

  Inlägg:
  2 891
  Mottagna gillanden:
  1 519
  Trofépoäng:
  1 157
  Blev medlem:
  30 juni 2015
  du ska vända dig till utredning.se@bisnode.com och berätta om det men INNAN du vänder dig till Bisnode så ska du kontakta Folkefinans och fråga varför de tar upplysningar på dig (Bisnode kommer att fråga om du har varit i kontakt med Folkefinans). Jag fick en ff borttagen fr Bisnode (CreditStar) efter att jag hade pratat med creditStar och de vägrade ta bort den, sen vände jag mig till Bisnode och de tog bort den efter att ha tittat på hur det såg ut och kontaktat CreditStar.

  Så prata först med Folkefinans och fråga på vilka grunder de tagit 4 ff på dig? Be de ta bort de 4 ff och vägrar de så hör du av dig till Bisnode.

  Så här skrev Bisnode till mig:

  "Bisnode ser allvarligt på saken då man för att få tillgång till våra tjänster måste beakta våra villkor och gällande kreditupplysningslag. Skulle man som kund upprepade gånger bryta mot våra villkor och gällande kreditupplysningslag, blir man avstängd ifrån tjänsten."
   

Dela sidan