Lånforum.se rekommenderar
1. Advisa - Forumets favorit
2. Lendo - Ett bra alternativ
3. Zmarta - Jämför 30 kreditgivare
4. Loanstep - Lån utan UC
5. Viaconto - Lån utan UC
 1. Denna webbplats använder cookies för att säkerställa att du får bästa upplevelse. Genom att fortsätta använda sidan accepterar du detta. Läs mer.

Hjälp inför samlingslån, en score på 10-15 söka ändå

Diskussion i 'Större lån & Samlingslån' startad av Sistagången, 29 september 2020.

Tags: Add Tags
 1. Sistagången

  Sistagången Gäst

  Hej,

  Jag har hamnat i skiten för sista gången och ska nu snart försöka ta ett samlingslokal för att lösa allt en gång för alla och sen aldrig mer röra såna skitlån.
  Har just nu väldigt högt UC score, 8 förfrågningar och 31 i risk, dock går 5 förfrågningar ut innan 2 okt och den största anledningen tror jag till att scoren är hög är att jag har mer utnyttjade lån än beviljade. Gick från 13 till 31 för några veckor sedan efter att jag maxat hos Credway. Betalade in idag på alla synliga så efter nu borde jag ha 165k utnyttjat och 175k beviljat.
  Inkomst förra året var 230k då jag pluggade halva året, har timanställning fast heltid nu och tjänar omkring 30k/mån.
  Vad tror ni om mina chanser att få lån redan de kommande veckorna när UC uppdaterat med bättre förhållande utnyttjat/beviljat och mindre förfrågningar?
  Skulle vilja ta ca 250k för att lösa allt men är nöjd med allt över 150k.
  Om jag fortfarande har en score på 10-15 efter det uppdaterats, är det inte lönt att söka då? Och isåfall hur mycket hjälper det om jag kan få en av mina föräldrar att ställa upp som medsökande om de har 0 synligt och 1,5+m i inkomst?
   
 2. clyro86

  clyro86 V.I.P - Trofépoäng: 547

  Inlägg:
  652
  Mottagna gillanden:
  503
  Trofépoäng:
  547
  Blev medlem:
  18 februari 2018
  Tyvärr tror jag det ser mörkt ut
   
 3. Sistagången

  Sistagången Gäst

  Du tror inte det går ens om jag har en medsökande?
   
 4. Carla

  Carla Viktig medlem - Trofépoäng: 136

  Inlägg:
  84
  Mottagna gillanden:
  42
  Trofépoäng:
  136
  Blev medlem:
  6 juni 2020
  Om någon av dina föräldrar vill hjälpa med ett lån så är det ett säkrare kort att du inte står med alls i ansökan. Särskilt då du inte har en tillsvidareanställning. Ändå exakt lika betalningsskyldig som medsökande som att stå på lånet själv.
   
  Zaozi gillar detta.
 5. Zaozi

  Zaozi Kunnig medlem - Trofépoäng: 156

  Inlägg:
  231
  Mottagna gillanden:
  52
  Trofépoäng:
  156
  Blev medlem:
  27 april 2020
  Försvinner 5/8 förfrågningar så borde betyget sjunka rejält. Du får inga bra räntor med 10% i risk men chansen finns ändå att du får ett samlingslån.
  När är din senaste FF tagen?

  Du tror inte att du kan få låna 250 kex av dina föräldrar till en låg ränta för att hamna på banan igen? Tänkte eftersom de har inkomster på över 1,5 miljoner.
   
 6. Sistagången

  Sistagången Gäst

  Spelar mindre roll om räntan är bra, är nöjd bara jag kan samla ihop och binda över en längre tid så jag inte går back varje månad. Senaste förfrågningen är i slutet på mars.

  jag tror tyvärr inte jag kommer kunna låna av mina föräldrar, men om inget annat funkar lär jag behöva försöka om inte annat.
   
 7. Sistagången

  Sistagången Gäst

  Idag hoppade mitt score med till 21 och har en till förfrågning som försvinner imorgon samt drygt 14k i avbetalningar så hoppas jag kan få med mitt store ordentligt. När uppdateras UC med de senaste amorteringarna jag gjort?
   
 8. Gustaf

  Gustaf Gäst

  Du kommer garanterat inte få nått lån med dom förutsättningarna, bara onödigt att ens försöka, avvakta tills du får en bättre UC och dina ff försvinner.
   
 9. Sistagången

  Sistagången Gäst

  Alltså för att förtydliga, jag kommer vänta tills nästa förfrågning försvinner imorgon och då har jag 3 kvar. Sedan väntar jag tills att mina amorteringar registrerats och hoppas det gör en del för betyget.
  Men du tror inte det går att få något alls med 10-15 i score?
   
 10. Gustaf

  Gustaf Gäst

  Tror det blir mycket svårt, verkar vara svårt redan med ett score på runt 5 i dessa Covid-19 tider...
   

Dela sidan