Lånforum.se rekommenderar
1. Lendo - Perfekt för samlingslån. Förmedlare
2. Slantar - Ingen UC. Upp till 30 000 kr
3. Advisa - Jämför 29 kreditgivare.
4. Santander - Låg ränta (fr 3,95%), ingen förmedlare
 1. Denna webbplats använder cookies för att säkerställa att du får bästa upplevelse. Genom att fortsätta använda sidan accepterar du detta. Läs mer.

Min tur, akut hjälp!

Diskussion i 'Större lån' startad av Min tur, 14 november 2017.

Tags: Add Tags
 1. Min tur

  Min tur Gäst

  Hej,

  Nu är det min tur att ha hittat mig till forumet. Får hoppas man kan få ett tips eller två

  Efter ett par års spelmissbruk vilket lett till att jag tagit lån, så har jag spärrat mig på alla sidor och tagit itu med problemet. Så, detta är jag inte intresserad av att diskutera här.

  Det som kvarstår att ta tag i utöver mitt missbruk är alla lån som jag tagit på mig.
  Jag har 100.00 synliga på min UC, 60.000 som kommer att synas inom de kommande dagarna då jag tog de förra månaden och cirka 40.000-50.000 i osynliga mindre krediter och lån. Om jag söker idag/imorgon så kommer jag alltså kunna säga att jag endast har blanco på 100.000, kanske inte helt rätt men är beredd att göra det i värsta fall.

  Det jag är intresserad av är att samla de återstående 50.000-60.000 under ett och samma tak, jag kommer då äntligen att nå en situation som går att hantera. Många av dessa är lån där jag betalar 5000kr i månaden de kommande fyra månaderna osv.

  Får jag ett lån så kommer jag att landa på cirka 4000-45000 i lånekostnad per månad vilket är fullt hanterbart för mig. De 160.000 jag har i blanko betalar jag just nu 3200kr/månad.
  Min situation och varför det är svårt för mig att få lån:
  Årinkomst: 240.000, dvs 20.000 per månad.

  Taxerad inkomst 2016: 119.500 då jag delvis studerade förra året, och det är här det stora probelmet ligger. Min taxerade inkomst gör att jag blivit nekad ett par gånger den senaste tiden och därav har jag ett par täta UC förfrågningar.

  UC förfrågningar: Totalt 6 st varav 3 senaste månaden, 2 under månaderna innan det och 1 i våras. Den jag fick i våras va på ett köp på 50kr, visste inte att jag hade "månadsfaktura" inställt hos WyWallet och dem tog därför UC. Detta kanske någon lånegivare har förståelse för och räknar det som fem, men det är ingenting som jag förväntar mig.

  Min boendekonstnad ligger på 2500kr/månad och utöver det har jag en mobil på 500kr/månad att betala av. Utöver mina fasta kostnader dvs bostad, mobil och nuvarandelånekostnader (räknar bort de jag vill baka in) så har jag alltså totalt fasta kostnader på 6000kr. Det finns alltså utrymme för ett samlingslån på 50.000-60.000kr.

  De banker jag har lån hos/blivit nekad (dvs ej lönt o söka hos) är Ikano, Balanzia, Avida, Lendify & ett antal som gick bort pga låg taxerad när jag sökte hos Consector för en vecka sedan. Bank Norweigan eller resurs är heller inte aktuella.

  TLDR; Söker en bank som acceptarar täta UC ff och där jag kan styrka inkomst med lönespecar ist för att dem kollar på taxerad inkomst förra året.

  Tack på förhand, och förlåt för den långa texten!
   
 2. Min tur

  Min tur Gäst

 3. Hmm

  Hmm Gäst

  Hmm låter konstigt, vad har du för UC betyg?
   
 4. Min tur

  Min tur Gäst

  På min femte hade jag 2.9, inte fått min senaste UC kopia på Kivra än.

  Innan va problemet att jag gick till banker som gick på taxerad. Nu när jag söker mig till de som accepterar lönespec så är problemet att jag har många täta UC. Betyget lär dock öka imorgon/kommande dagarna när mitt andra blanco registreras. Så hade varit bra att söka idag/inorgon senast.
   
 5. Min tur

  Min tur Gäst

  Även på min senaste UC hade jag 2.9%....ingen som har tips? Något av Thorn bolagen? Eller cash2you/cashbuddy?
   
 6. Min tur

  Min tur Gäst

  Det blir nog att ge upp, alternativt chansa iväg EN förfrågan någonstans. Ingen verkar veta ett bra ställe att vända sig till, lutar just nu åt Thorn eller bluestep.
   
 7. Trias

  Trias V.I.P

  Inlägg:
  831
  Mottagna gillanden:
  385
  Trofépoäng:
  477
  Blev medlem:
  25 oktober 2016
  Du verkar ha ansökt så många gånger på sistone att din upplysning nu visar varningssignaler.

  Det är inte bra! Ännu sämre är det att du försöker tjäna tid genom att vända dig till långivare som verkligen inte är nyttiga för någon som har ekonomiska bekymmer.

  Du kommer endast att förlänga lidandet. Kan du inte få ett lån som samlar rubbet eller åtminstone en stor del, till ganska bra ränta, så är det nog bättre att släppa allt.

  Har du inga föräldrar som kan hjälpa dig? Ifall chansen finns kan du väl erbjuda dom fullmakt över ditt konto, som en säkerhet för att du lånet blir betalt och för att kontrollera att du kan hålla dig borta från spel i fortsättningen.
   
  Ahmed84 och Lize gillar detta.
 8. Min tur

  Min tur Gäst

  Har du tips på någon lånegivare som är värd att testa?
   
 9. biggen

  biggen Kunnig medlem

  Inlägg:
  87
  Mottagna gillanden:
  36
  Trofépoäng:
  127
  Blev medlem:
  25 juli 2013
  Läs igenom vad Trias skrev och reflektera över det så kommer du förstå att person ifråga bara försöker hjälpa dig. Du har haft ett spelberoende som äter pengar vill du verkligen byta ut den utgiften till att ge bort pengarna till en oseriös låneaktör? Försök hitta ett extrajobb om möjligt och kämpa dig igenom dom närmaste 6-12 månaderna tills du har allt under kontroll om du nu inte har möjlighet av att ta hjälp av föräldrar eller dylikt. Använd all den tid du ägnat åt spel till något produktivt till att försöka lösa skuldberget som tex ett extrajobb. Väljer du den enkla vägen o ta ett skitlån om det nu finns någon som vill låna ut med så många ff så kommer du precis som Trias skrev bara förlänga lidandet. Hur som helst lycka till och hoppas det löser sig!
   
  Ahmed84, Lize och ca5tio gillar detta.
 10. Min tur

  Min tur Gäst

  Jag letar redan efter extrajobb. Men att samla de mindre krediterna kommer att göra att jag i slutändan betalar mindre i ränta och alltså kommer att ha ett större utrymme till att amortera av mina lån.
   

Dela sidan