Lånforum.se rekommenderar
1. Sambla - Perfekt för samlingslån (tips)
2. Advisa - Jämför 32 kreditgivare
3. Slantar - Ingen UC. Upp till 30 000 kr
4. Lendo - Bra komplement vid samlingslån
 1. Denna webbplats använder cookies för att säkerställa att du får bästa upplevelse. Genom att fortsätta använda sidan accepterar du detta. Läs mer.

Nu behöver jag verkligen hjälp.

Diskussion i 'Hjälp!' startad av Esther, 25 december 2018.

 1. Esther

  Esther Medlem - Trofépoäng: 26

  Inlägg:
  13
  Mottagna gillanden:
  5
  Trofépoäng:
  26
  Blev medlem:
  27 juli 2018
  Jag har maxat allt nu.. alla lån, sparanden, kreditkort och allt jag kan tänka mig.. har spelar upp vartenda öre jag fick i lön sist och har nu varken pengar till skulderna, mat eller hyra.. min man ligger jämte och säger att han älskar mig så mycket och att jag är så bra. Men han har ännu inte upptäckt kontot.. kan inte ta fler lån, inte han heller då jag dragit ner han i skiten (utan att han vetat om det).. hyran ska betalas om några dagar och inte ett öre finnes. Funderar på att bara försvinna, han och mina två barn förtjänar inte detta. Har ingen familj eller vänner att låna av.. vill bara gråta och skrika men sitter och låtsas som ingenting.... trodde jag va spärrad överallt men lyckades såklart hitta en sida där det gick. Jag hatar hatar hatar detta och vill inte mera!!!
   
 2. magdaa

  magdaa Viktig medlem - Trofépoäng: 327

  Inlägg:
  91
  Mottagna gillanden:
  188
  Trofépoäng:
  327
  Blev medlem:
  4 februari 2018
  Det enda du kan göra för att det skall vända för dig, är att berätta. Sen kan du läsa och få enormt mycket stöd och råd här på forumet ifrån så många kunniga som sitter eller har suttit i samma sits som du gör nu. Förstår att du har tankar om att han kommer att lämna dig osv, men du vet inte det förrän du berättat. Och du ha tyvärr ingen annan väg att gå. Du har en resa framför dig, men det kommer att vända. Skickar all styrka jag kan för att du ska orka. Det går!!!
   
  Fkr och Kimsan72 gillar detta.
 3. Lånat

  Lånat V.I.P - Trofépoäng: 427

  Inlägg:
  670
  Mottagna gillanden:
  287
  Trofépoäng:
  427
  Blev medlem:
  22 oktober 2014
  Det räcker inte med att spärra sig. Vill man spela hittar man alltid ett sätt att spela. Se till att få hjälp med spelandet snarast! ... berätta för mannen... ge det tid så ska du se att det blir bättre! Gör verkligen ont att läsa vad du går genom.
  Bättre sent än aldrig. Ta tag i spelandet.
   
  Fkr och Kimsan72 gillar detta.
 4. Hope777

  Hope777 V.I.P - Trofépoäng: 537

  Inlägg:
  464
  Mottagna gillanden:
  550
  Trofépoäng:
  537
  Blev medlem:
  18 januari 2018
  Ja va ska man säga?!? Exakt för ett år sedan var jag nästan i liknande situation men lyckades låna ca 10000kr så hyran och det nödvändigaste blev betalt, efter det lånade jag ca 10000kr till och spelade för och vann 80000kr och bestämde då för att sluta spela ?!?! Gick bra i några dagar, shoppade som bara den för att någonstans inom mej visste jag att botten snart var nådd.

  Hjärtklappning och ångest fanns hela tiden, dag o natt jagade ångesten mej men arbetet skötte jag klanderfritt som väl var...Idag 1 år senare så har jag löneutmätning och varit spelfri i snart 10 månader, går på terapi och livet har blivit 1000 gånger bättre, ingen hjärtklappning och ingen ångest :) skulderna är snart uppe i miljonklassen och får dras med dem hela livet och hela nästa oxå förstås. Men sanering söker jag om ca ett år, det som är viktigt nu är att leva och ta vara på varje dag som jag får :) så hoppas faktiskt din botten oxå är nådd för det är först då du kan vända skeppet, ring din HC och be om hjälp, det är inte lätt men det är bättre än att försvinna, låt inte speldjävulen vinna över dej ♥️Ta tillbaka livet♥️
   
  Fkr, Barajag, Kimsan72 och 1 annan gillar detta.
 5. Esther

  Esther Medlem - Trofépoäng: 26

  Inlägg:
  13
  Mottagna gillanden:
  5
  Trofépoäng:
  26
  Blev medlem:
  27 juli 2018
  Tack för era historier. Men jag får inte ens lån till hyran. Än mindre till mina skulder. Varför ska jag berätta för min msn, varken han eller någon annan kan hjälpa mig?
   
 6. Hope777

  Hope777 V.I.P - Trofépoäng: 537

  Inlägg:
  464
  Mottagna gillanden:
  550
  Trofépoäng:
  537
  Blev medlem:
  18 januari 2018
  Varför ska du inte berätta? Om du är gift så blir ju din man ändå involverad eller är redan i smeten som du skrev, att erkänna är att bryta udden av problemet, det löser inte allt men det hjälper till att få distans till beroendet och att se på det med klarare ögon.
   
  Fkr och Kimsan72 gillar detta.
 7. Esther

  Esther Medlem - Trofépoäng: 26

  Inlägg:
  13
  Mottagna gillanden:
  5
  Trofépoäng:
  26
  Blev medlem:
  27 juli 2018
  Jag kan inte berätta för min man lider av ångestsymptom och kan gråta en halv dag för att något är jobbigt. Det kommer sluta med att jag får trösta honom, han är inte en stöttande person.. Det kommer därför inte vara till någon nytta.. dessutom så är skadan resan skedd. Det finns 1700:- på ett konto där hyra plus alla räkningar ska betalas om några dagar.. tror inte ni förstår detta.. jag mår så fruktansvärt illa just nu...
   
 8. Hope777

  Hope777 V.I.P - Trofépoäng: 537

  Inlägg:
  464
  Mottagna gillanden:
  550
  Trofépoäng:
  537
  Blev medlem:
  18 januari 2018
  Usch då :( men då är det alltså du som får vara den ” starke” i ert äktenskap, då har väl spelandet varit en flykt för dej förstår jag..
  Hur som helst så lär du/ ni betala hyran för att få bo kvar, du måste ju ringa hyresvärden i morgon då det är vardag och berätta att ni hamnat i knipa. Sedan om ni inte har pengar till mat så måste ni sälja av grejor i hemmet eller hur? Om din man inte fixar detta känslomässigt så ligger det på dej nu och eftersom det är vi som spelat bort pengarna så är det vi som måste städa efter oss men vi behöver alla hjälp ibland så va inte rädd för att söka hjälp.
   
  Fkr och Kimsan72 gillar detta.
 9. Självkontroll

  Självkontroll Kunnig medlem - Trofépoäng: 316

  Inlägg:
  118
  Mottagna gillanden:
  155
  Trofépoäng:
  316
  Blev medlem:
  14 november 2018
  Jag håller med ovanstående, du måste berätta. En kidnappad hjärna kan ej se eller tänka klart. Din man kan se på saken annorlunda, nu kommer finna en lösning på detta. Ring hyresvärden och säg att det strulat till sig, fråga om ni kan skjuta upp hyran till nästa månad. Du har ett ansvar jämte Mot dig själv, dina barn och din man. Om ni inte har något ni kan sälja så ni kan handla mat så kanske kyrkan/Diakoni kan vara behjälpliga.
  Fy och usch, jag lider med dig. Har varit i samma situation tusen gånger och jag lovar det känns bättre när man lagt alla korten på bordet. Du är sjuk i ett beroende och detta är inte DU! Skriv gärna i PM om du vill. Det kommer ordna sig på ett eller annat vis, förstår att du inte kan se det just nu och att allt känns svart. Du vet inte hur din man kommer att reagera. Det värsta som kan hända är att han blir arg men det vet du inte för än du berättat, de flesta blir överraskade hur deras respektive faktiskt reagerar. Det du målar upp är dina egna tankar!
  Ta hand om dig!
   
  Kimsan72, Ninnan och Hope777 gillar detta.
 10. Kimsan72

  Kimsan72 V.I.P & LF entusiast - Trofépoäng: 1 377

  Inlägg:
  2 394
  Mottagna gillanden:
  2 158
  Trofépoäng:
  1 377
  Blev medlem:
  18 augusti 2017
  Ja gråter inombords när ja läser vad Du skriver Esther - vad Du går igenom... :(

  Som jag skrivit så många ggr förr, så har jag ALDRIG förstått vidden av vad ”spel” kan ställa till med... och att göra så man HELT tömmer sitt konto och därmed inte kan betala hyra, etc... är mig nästintill övermäktigt att ”ta in”.
  Jag beklagar sååå innerligt...

  Prioriteringsordningen här och nu måste bestämt vara att säkra Ert boende. Ring fastighetsägaren redan imorgon och be om lite dispens. Viktigt att så sker INNAN den förfaller för därefter brukar inte värdarna vara lika välvilliga.

  Jag vet inte vad mer att säga - tror ovanstående inlägg från övriga medmänniskor summerar det jag tänker...

  All styrka till Dig och många kramar !
   
  lili74 gillar detta.

Dela sidan