Lånforum.se rekommenderar
1. Sambla - Perfekt för samlingslån (tips)
2. Advisa - Jämför 38 kreditgivare
3. Profilkredit - 25 000 kr, nu utan UC!
4. Lendo - Bra komplement vid samlingslån
5. Lumify - Ny 2019, utan UC
 1. Denna webbplats använder cookies för att säkerställa att du får bästa upplevelse. Genom att fortsätta använda sidan accepterar du detta. Läs mer.

Skuldsanering eller skuldsaneringslån

Diskussion i 'Hjälp!' startad av isis, 30 oktober 2018.

 1. isis

  isis Kunnig medlem - Trofépoäng: 102

  Inlägg:
  127
  Mottagna gillanden:
  22
  Trofépoäng:
  102
  Blev medlem:
  25 april 2012
  Jag har en skuld hos kronofogden som bara ligger och växer då jag just nu studerar och dom inte kan utmätta något på min lön. Den är på ca 100.000 har även en annan skuld på cirka 150.000 men den är än så länge inte skickad till KF dock betalar jag inte på den så den växler ju också.
  Jag är ensamstående med ett barn och har en ganska hög hyra och kommer nog inte tjäna så mycket när jag väl börjar jobba till hösten. Så om jag räknat så kommer KF kanske kunna dra ca 4.500 per månad. Att byta till ett annat boende är svårt då jag ju inte så lätt får en bostad pga skulder och anmärkning. Men om KF drar cirka 4.500 så tänker jag att det täcker väl nästan bara räntan vilket gör att det kommer ta lång tid att betala tillbaka om det ens går :-( Funderar på hur man ska göra, kan man ansöka om skuldsanering fort eller måste man betala ett visst antal år först? Kan man försöka ta ett skuldsaneringslån och isåfall hur högt lån kan man ta utan säkerhet?
   

Dela sidan