Lånforum.se rekommenderar
1. Sambla - Perfekt för samlingslån (tips)
2. Advisa - Jämför 32 kreditgivare
3. Lumify - Ny, ingen UC. Upp till 20 000 kr
4. Lendo - Bra komplement vid samlingslån
 1. Denna webbplats använder cookies för att säkerställa att du får bästa upplevelse. Genom att fortsätta använda sidan accepterar du detta. Läs mer.

Tjena

Diskussion i 'Hjälp!' startad av kukfittliv, 28 november 2018.

 1. kukfittliv

  kukfittliv Gäst

  Allt brakade åt helvete igen för mig nu.
  Balanzia nekade att höja mitt lån trots att jag skött det i några månader för att hålla ut sista 3 månaderna innan jag är betalningsanmärkningsfri.

  Nu har jag skulder på 60.000kr i December varav 20.000kr är skatten som ska vara betalt typ nu.Hahahaha, så jävla nära att klara mig men det var inte meningen att jag skulle få ett liv.

  Nu ger jag upp. Ska ta förskott på Decemberlönen och sen åka på en sista resa till ett ställe jag alltid velat åka till, sen ska jag ta mitt liv.

  Hejdå. Levt i den här jävla misären i 15 år.
  Man borde ta med sig någon jävla dönicke till politiker i graven också men tyvärr har jag inga skjutvapen så får väl bli att fara ensam till sankte pär.
   
 2. kukfittliv

  kukfittliv Gäst

  Hängning eller tåget är den stora frågan.
  Finns ju mörka tunnlar på nätterna så man slipper skada lokföraren psykiskt men frågan är om det blir pang boom död direkt. Hängning känns mer soft även om det säkert framkallar mycket mer ångest.
   
 3. Du tänker inte klart nu. Jag har varit där många gånger. Nu lever jag ett ( normalt liv). Tro det eller inte det finns alltid alltid ljus i slutet av tunneln. Berätta här om sina förutsättningar det finns många här med stora erfarenheter som kan hjälper dig med tips och råd. Du säger du du har 2! Månader, du orkade kämpa i 15 år men kan inte göra det i 2 månader till? Om du vill så kan jag lämna mitt numret till dig. Alla i detta forum i princip har stora problem med ekonomin men de kämpar..... Du kan göra det du med.
   
  DenSkuldsatteMannen, Myra, Lize och 5 andra gillar detta.
 4. Lånat

  Lånat V.I.P - Trofépoäng: 427

  Inlägg:
  673
  Mottagna gillanden:
  291
  Trofépoäng:
  427
  Blev medlem:
  22 oktober 2014
  Det hjälper ibland att skriva av sig. Berätta om din situation, dina skulder och ditt liv!
  Kanske någon lösning du har missat. Det finns många som är kunniga här och kanske kan hjälpa på ett eller annat sätt. Du kommer förstå att du inte är ensam och det finns säkert många medlemmar som har varit i din sits och kan berätta att det finns ljus i slutet. Att ända lösningen skulle vara att hoppa framför ett tåg tror jag inte en sekund på.
   
 5. Ny2018

  Ny2018 V.I.P & LF entusiast - Trofépoäng: 976

  Inlägg:
  2 026
  Mottagna gillanden:
  1 308
  Trofépoäng:
  976
  Blev medlem:
  19 juni 2018
  Vad du än väljer så får det konsekvenser för andra människor.
  Väljer du livet så är det bara du som kan lösa detta. Pengar är mycket men inte allt.
  Just nu är du i kaos och jag förstår dig, jag är också det. 1.4 miljoner i skulder och en framtid utan ljus.
  Varför väljer jag livet då ? Jo, jag har en dotter, jag jobbar med svårt sjuka barn till vuxna som ska dö. Det enda de vill är att få leva. Jag har jobbat på ambulansen och plockat upp människodelar på de som valde de där tåget och även plockat ner många som valde att hänga sig. Sett deras traumatiserade anhöriga som hittade dom och bara undrade VARFÖR ?????
  Om du har en enda du litar på så ring dom och berätta, be den personen hjälpa dig att få hjälp.
  Jag lovar att ljuset kommer igen du är så mycket mer värd än 60000 kr.
   
  Hope777 och Lånat gillar detta.
 6. Lize

  Lize V.I.P & LF entusiast - Trofépoäng: 847

  Inlägg:
  1 889
  Mottagna gillanden:
  1 133
  Trofépoäng:
  847
  Blev medlem:
  30 januari 2013
  Om du betalar in skatten innan årsskiftet så händer inget, mer än att lite ränta tickar. Snälla sök hjälp du tänker inte klart just nu, jag med flera här vet att man fattar helt tokiga beslut när man är så stressad, hjärnan funkar inte som den ska.
   
 7. Tjena

  Tjena Gäst

  Lolol. Jag har inga vänner kvar. Lever hos mina föräldrar isolerad. Tänk dig typ en Breivik delux in the making. Hatar livet och kommer att ge upp.

  Jag gav verkligen allt men det finns inte en chans att få fram 60.000 på 1 månad.

  Klarna 1k
  Skatten 20k
  "maffiaskuld" 10k
  Daypay 4k
  38an 4-5k
  Extralånet 12k
  Avbetalningar på 5k
  Comviq 700
  Telia 500
  Svea 1.000
  Big Bank 1.800
  Balanzia 2.300

  Lycka till att betala detta med 17.000 även om Extralånet och 38an går att skjuta upp men då blir det omöjligt nästa månad och det räcker ändå inte.

  Så nära att klara det ändå, men har redan bestämt mig. Fallerar detta kommer jag ta mitt liv.
  Har haft anmärkningar sedan jag var 18 år och nu börjar jag bli så gammal att det knappt är värt. Alla mina ungdomsår försvann.

  Mitt sista inlägg. Tjena
   
 8. Lynx83

  Lynx83 V.I.P - Trofépoäng: 496

  Inlägg:
  445
  Mottagna gillanden:
  423
  Trofépoäng:
  496
  Blev medlem:
  5 november 2018
  Om du har sådana planer tycker jag att du ska ta kontakt med psykakuten, för man tänker inte som man brukar när man har sånna tankar. Nej, det är fan inte kul att ha anmärkningar. Jag har haft det själv till och ifrån sedan jag flyttade hemifrån (Är en bra bit över 30 idag). Och även om det känns skit är mitt tips att det är bättre att låta en del av skulderna förfalla till inkasso än att göra något dumt och sedan ta det efter hand. "Maffiaskulden" skulle jag dock prioritera, men de andra antingen vänta till det blir påminnelseavgift och då be att få betala nästa månad alternativt förfalla till inkasso och göra upp med dem om betalplan om det går eller låta det gå vidare till utmätning för att sedan ta tag i det då.
   
  Last edited: 28 november 2018
 9. Streetspirit78

  Streetspirit78 V.I.P - Trofépoäng: 287

  Inlägg:
  419
  Mottagna gillanden:
  121
  Trofépoäng:
  287
  Blev medlem:
  5 januari 2015
  Det allra viktigaste just nu är att du inte vistas själv med de tankar som gror inom dig. Precis som beskrivet ovan, ta kontakt med psykjouren och sök hjälp! Vi är väldigt många på det här forumet som upplevt och upplever samma sak som du. Trassel med ekonomin är bland det värsta man kan uppleva. MEN det brukar fan alltid ordna sig på något sätt. Ge inte upp! Det finns många kloka röster här på forumet som, utifrån dina förusättningar, kan ge dig goda råd. Även kommunens budget -och skuldrådgivare kan vara en vettig kontakt att ta. De kan inte hjälpa dig att skaka fram pengar men hjälpa dig med en överblick. Att bara snacka ur sig hjälper en aning. Det finns alltid ett ljus i tunneln, ibland behöver man guidning för att hitta dit. Kram på dig!
   
  IHope gillar detta.

Dela sidan