Du använder en föråldrig webbläsare. Det får inte visa dessa eller andra webbplatser korrekt. Du bör uppgradera eller använda en alternativ webbläsare .
Lippe!
Så många gånger som jag har sett ditt namn blinka förbi (drygt 2000 med facit i hand), du har sannerligen gjort avtryck här.
Det är glädjande att se hur du har hittat din väg, och även om det kommer bli ett tomrum efter dig här så är det oerhört glädjande att se hur du har tagit dig an...
En som heter "Absente 55", med van Gogh på kartongen, passande nog. Köpt på taxfreen i Amsterdam.
Har provat med lite olika, dock ingen riktig champagne än. Prosecco och andra lite sötare tycker jag funkar bra, då sötman balanserar barskheten i absinten.
Men minns inte så mycket efter ett par...
Drack Death in the Afternoon och lyssnade på Ayreon - The day that the world breaks down.
Var dock totalt oförmögen att redogöra detta i stundens hetta o_O
Du har ju redan fått bra tips men jag slänger in hur jag brukar göra också, så du inte har för få alternativ ;)
Helstekt (om du tänker gå "all-in"):
Lägg fram filén så den inte är kylskåpskall.
Trimma bort eventuella senor.
Torka av eventuell köttsaft så den inte ser blöt ut.
Salta och peppra...
När jag hade lån hos Forex samt trasslig ekonomi hände det flera gånger att jag inte kunde betala månadsbeloppet. Det som hände då var att jag fick betala dubbelt nästa månad, låg nog med någon förseningsavgift också samt eventuellt lite dröjsmålsränta, men det var inga problem utöver det.
Sen...