Lånforum.se rekommenderar
1. Sambla - Perfekt för samlingslån (tips)
2. Advisa - Jämför 38 kreditgivare
3. Profilkredit - 25 000 kr, nu utan UC!
4. Lendo - Bra komplement vid samlingslån
5. Lumify - Ny 2019, utan UC
 1. Denna webbplats använder cookies för att säkerställa att du får bästa upplevelse. Genom att fortsätta använda sidan accepterar du detta. Läs mer.
aclc
Senaste aktivitet:
19 juni 2019
Blev medlem:
5 oktober 2012
Inlägg:
411
Mottagna gillanden:
61
Trofépoäng:
187

Dela sidan

aclc

V.I.P

aclc sågs senast:
19 juni 2019
  1. aclc
   aclc
   Hej!! Samma här faktiskt har med släppt allt och levt lite gott.. Tänk så skulle det kunna t vara om man inga skulder hade haft... Jag väntar på utmätning borde komma vilken dag som helst! Hade turen att få skattepengarna med:).. Hur har det gott för dig?? Är det klart med utmätningen?? Hur mycket tar dom? Var det krångligt att fylla i?? Förlåt för alla frågor men vi är ju i samma sits känns det som.. Var rädd om dig!!!
  2. jöns
   jöns
   Hej! Har inte varit inne här på länge nu... Du får gärna skriva till mig :) Har haft några månader nu då jag struntat i alla skulder o levt lite gott i väntan på utmätning. Fick i fredags papper där jag ska fylla i inkomst osv... Måste säga att det går upp o ner i hur man mår, men det är ju bara o gilla läget antar jag. Är väl kanske dumt att inte dela detta med någon nära, men det klarar jag inte. Hur går det för dig då? Har tänkt mycket på dig
 • Laddar...
 • Laddar...