Lånforum.se rekommenderar
1. Sambla - Perfekt för samlingslån (tips)
2. Advisa - Jämför 32 kreditgivare
3. Slantar - Ingen UC. Upp till 30 000 kr
4. Lendo - Bra komplement vid samlingslån
 1. Denna webbplats använder cookies för att säkerställa att du får bästa upplevelse. Genom att fortsätta använda sidan accepterar du detta. Läs mer.
rollercoaster
Senaste aktivitet:
27 februari 2019
Blev medlem:
8 maj 2018
Inlägg:
28
Mottagna gillanden:
84
Trofépoäng:
201
Kön:
Kvinna
Hemsida:

Dela sidan

rollercoaster

Aktiv medlem, Kvinna

rollercoaster sågs senast:
27 februari 2019
  1. Hope777
   Hope777
   Gomorron!!! Vet du jag har varit spelfri i ca 5 mån vilket är jätteskönt,ekonomin är ju värre än katastrofal förstås, delgivningarna börjar trilla in en efter en..Jag har börjat på terapi och det är fantastiskt..men nu har det blivit kaos i livet igen, så nu har jag tokshoppat på klarna kortet och det är samma känsla som när jag spelade..:( jag ville bara skriva till dej hoppas det är ok..
   1. rollercoaster gillar detta.
   2. rollercoaster
    rollercoaster
    Hej @Hope777! Jag har svarat dig i ett privat meddelande. :)
    12 juli 2018
  2. Hope777
   Hope777
   Gomorron :) jag är morgonpigg så har läst din blogg,jättebra läsning, ärligt o rakt smärtsamt men ändå sant. Jag är uppväxt i ett spelhem med en bingospelande mamma som sprang på bingo 1975-2018 hon är 85 år snart men nu kan hon inte spela så det är bra för henne. Jag gick behandling 2001 så dessa verktyg anv nu o även terapi..:)
   1. rollercoaster
    rollercoaster
    Tack så mycket! Idag har jag haft en ledig "klämdag" med min dotter i solen och glömt mina bekymmer för en stund! :) Det känns uppmuntrande att logga in här nu på kvällen och se din och andras kommentarer.
    11 maj 2018
   2. rollercoaster
    rollercoaster
    Kul att du läst min blogg. :) Allt känns ju ganska tungt just nu, man har orsakat så mycket smärta både för sig själv och sina närmaste, så mina inlägg blir därefter. Men förhoppningsvis blir tonen gladare ju längre tiden går. Jag sätter mitt hopp till det i alla fall. :)
    11 maj 2018
   3. rollercoaster
    rollercoaster
    Skönt att höra att din mamma inte längre kan spela. Ingen mår bra av det. Som du kanske läst på min blogg, så är jag uppvuxen i ett alkoholisthem. Som vuxen har jag tagit avstånd från alkohol för att jag sett vilken skada det gjort i vår familj och hur alkoholen totalt bröt ner min pappa. Jag hade aldrig trott att jag själv skulle hamna i ett annat slags missbruk och i min tur såra min familj lika mycket…
    11 maj 2018
  3. Hope777
   Hope777
   Hejsan rollcaster o välkommen hit till Sveriges bästa forum..:) härinne trivs jag o så fort jag undrar något så är det alltid nån som svarar..:) tröst o uppmuntran får vi oxå..Ha en fin kväll/Hope 777
   1. rollercoaster gillar detta.
   2. rollercoaster
    rollercoaster
    Tack så mycket, Hope777! Tror att jag kommer att trivas här jag med. :) Det känns skönt att veta att man inte är ensam. :) Ha det bra! Kram
    10 maj 2018
    Hope777 gillar detta.
 • Laddar...
 • Laddar...
 • Om

  Kön:
  Kvinna
  Hemsida:
  http://spelmissbruk.wordpress.com