Lånforum.se rekommenderar

1. Lendo - Forumets favorit
2. Zmarta - Ett bra alternativ
3. Sambla - Jämförelsetjänst
4. Loanstep - Lån utan UC
5. Klaralån - Lån utan UC
6. Flexkontot - Nu med Swish, ingen UC
7. Binly - Lån utan UC
8. Banky - Lån utan UC
9. Nstart - Nystartslån
10. Ferratum - Lån utan UC
11. Brixo - Lån utan UC

Regler på forumet

Status
Ej öppen för ytterligare svar.

Lånforum.se

Forumsägare
Poäng: 1 117
Moderator
Blev medlem
9 Mars 2009
Meddelanden
1 531
Mottagna reaktioner
1 530
Poäng
1 117
Här är våra regler och netikett som ska följas:

Netikett
 • Välj en tydlig rubriken för din tråd som i korthet förklarar innehållet i tråden. Försök använda sökord som du tror andra kommer söka på. Ett dåligt exempel: "Läs detta" Ett bra exempel: "Någon som lånat hos Lendo?"
 • Skriv din fråga tydligt och med vårdat språk. Läs igenom 1-2 gånger innan postning.
 • Håll fokus. Det är lätt att glida ifrån ämnet i en tråd. Försök hålla fokus på ämnet i tråden med just ditt inlägg. Om du märker att det finns behov av att diskutera sidoämnen så ta hellre upp detta i en ny tråd. En tråd med flera olika diskussioner blir lätt rörig och svår att följa.
 • Korspostning och dubbelpostning är inte tillåten. Läs beskrivningen av forumsdelen på förstasidan och ställ frågan i rätt forum. Posta bara samma text en gång, dubbletter tas bort.
 • Skillnaden mellan Forum och Chat. Detta är ett diskussionsforum och inte en chatsida. Se därför till att ditt inlägg är relevant och bidrar till ämnet när du postar. Undantaget från detta är tråden småprat.
 • Sök först. Använd sökfunktionen för att se om liknande problem/frågor har varit uppe och lösts tidigare innan du frågar.
 • Sist men inte minst: Meningen med detta forum är att sprida information om lån. Medlemmar ställer frågor, andra medlemmar svarar. Informationen blir publik för tusentals av besökare som kan läsa svaret direkt, utan att behöva ställa frågan igen. Det är tjusningen med forum. Av just denna anledning kan man inte få sin tråd eller användare borttagen när man själv har fått svar på sin fråga. Fler kan ha samma fråga.
 • Se även oskrivna regler: https://www.lånforum.se/threads/oskriva-regler.16994/
Regler
 • Inlägg med reklam för egen verksamhet. Det är inte tillåtet länka till reklambaserade sajter med enda syftet att göra reklam för just denna. Alternativt ett inlägg som är upplagd som en ren annons. Är du osäker, skicka ett PM och fråga @Lånforum.se.
  Undantag för denna regel är kreditgivare där ansökan om lån kan göras. Om du är osäker, kontakta oss innan så tar vi en titt. Nyheter och erbjudanden ska dock håll i en och samma tråd endast. Vi kan ta ett exempel: Vivus och Lendo får gärna posta inlägg med nya erbjudanden, starta en ny tråd och hålla inläggen där. Frågor som kommer upp i andra trådar om er sajt kan givetvis besvaras också.

  En ny hemsida med jämförelser av lån behöver dock inte göras sig besväret att posta, vi har redan en bra lista här. Vi får ofta in inlägg med enda syftet att ragga besökare för reklamklick på egna hemsidan, vilket leder till avstängning direkt.
 • Lån av pengar mellan medlemmar är inte tillåtet. Det är därmed inte tillåtet av använda PM-funktionen i detta ändamål eller att be om ett privat lån i forumet. Eller för den delen att som privatperson erbjuda sig att låna ut.
 • Endast en medlemsprofil per användare är tillåten.
 • Bråk, påhopp och personangrepp. Vi tillåter inte kränkningar, påhopp, bråk, personliga vendettor eller andra otrevligheter på forumet.
 • Peka ut specifik medlem: Att peka ut någon medlems dåliga uppförande eller agerande publikt är inget vi tror är varken är konstruktivt eller gynnar gemenskap.
 • Personlig integritet. Sprid inte personuppgifter på forumet. Vi har tolkat det som så att vi behöver utgivningsbevis om vi ska publicera namn. Sprid inte heller saker som diskuterats privat mellan medlemmar utan att bägge parter godkänt detta.
 • Inga politiska diskussioner. Undantaget diskussioner om sakfrågor som rör forumets ämne. Exempel "Förslag ang sänkt ränteavdrag". Är du osäker på ett visst ämne, hör med en moderator först.
 • Ta bort konto. Är i normala fall inte möjligt, man kan dock få bli avstängd på begäran. Maila då från den mail du har kontot registrerad i. För mer info se https://www.lånforum.se/threads/ta-bort-konto.12732/
Här kan du läsa vår Privacy Policy
https://www.xn--lnforum-exa.se/threads/privacy-policy.8370/
 
Senast ändrad:
 • Nystartslån
 • Lån utan UC
Status
Ej öppen för ytterligare svar.
Ta en titt i Lånforums guide för bästa samlingslån, där finns svar på de vanligaste frågorna runt samlingslån.
Topp