Lånforum.se rekommenderar
1. Sambla - Perfekt för samlingslån (tips)
2. Advisa - Jämför 38 kreditgivare
3. Lendo - Bra komplement vid samlingslån
4. Loanstep - Lån utan UC
5. Lumify - Ny 2019, utan UC
 1. Denna webbplats använder cookies för att säkerställa att du får bästa upplevelse. Genom att fortsätta använda sidan accepterar du detta. Läs mer.

Mitt spelmissbruk.

Diskussion i 'Hjälp!' startad av Terry_, 28 februari 2018.

 1. Terry_

  Terry_ V.I.P & LF entusiast - Trofépoäng: 5 477 Årets medlem

  Inlägg:
  12 437
  Mottagna gillanden:
  8 170
  Trofépoäng:
  5 477
  Blev medlem:
  31 augusti 2012
  Hej,
  Jag vet inte om jag öppnar den här tråden för att jag behöver skriva av mig / berätta om mig. Om jag gör det för att jag nått vägens ände, om jag gör det för att hjälpa andra eller helt enkelt för att jag vill lämna ett avskedsbrev.

  Jag vill primärt dock säga till alla som har lätt att falla i missbruk - Börja aldrig spela någonting. Inget triss,inget lotto, inget bingo, ingenting. En dag så kan ni sitta där jag sitter.

  Jag har spelat sedan jag var en liten grabb på 12-13 år, det började med stryktipset för 12 kronor. Det var mitt söndagsnöje, jag köpte läsk. Lösgodis och en stryktipsrad för 12 kronor. När jag blev 15-16 år så var dom 12 kronorna uppe i en hundralapp. När man sen blev myndig så bar hundralappen en tusenlapp. När jobbet kom...Ja ni fattar.

  Jag har i hela mitt vuxna liv tjänat ordentligt med pengar, vi snackar ibland runt 1 miljon per år. Trots det har jag inte 2 tröjor i min garderob, vi pratar alltså om att jag haft en nettoinkomst i livet på 6-7 miljoner och jag äger INGENTING. Jag går hungrig på dagarna, allt detta är en konsekvens utav att jag trots många försök med psykologer,stödlinjen,öppenvårdsinrättningar,kommunen,socialen försökt och försökt sluta spela så har jag alltid fallit dit.

  Nu sitter man i sina bästa år (ca 30) med skulder på kanske 2 miljoner kronor. Visserligen är lite CSN, lite är nystartfinans men stora delen är till kriminella drägg som livnär sig på svaga individer som mig själv.

  Inte nog med att jag inte äger någonting, det materiella är inte viktigt (även om mina få vänner undrar var alla mina pengar tar vägen med tanke på att jag tjänar massa och saknar både bil och barn) men det jobbigaste är att efter att jag tog ett lån på V ivus i min mors namn till mitt konto (för att betala kriminella) så har hela min familj tagit avstånd ifrån mig, dom tycker att jag är kriminell som ägnar mig åt bedrägerier. Men jag var tvungen för att inte råka illa ut.

  Så utan något att äta, utan en betald hyra, en familj som vänt en ryggen (med all rätt, jag har haft 100 chanser och dom har hjälpt mig det dubbla). Utan någonting förutom missade samtal ifrån lånehajar som undrar varför räntan i februari inte kommit än så har jag ändå gett mig fan på att jag ska fixa det. Jag ska inte låta detta knäcka mig, det är bara pengar som man har bränt.

  ALLT som ett missbruk kan förstöra har det förstört för mig. Förhållande,familjesituation,vänskaper,jobb,tillit....

  Jag har dock en sambo nu som vet nästan allt, som har belånat sig ÖVER ÖRONEN (haft 0 kr i lån tidigare) bara för att rädda mig. Jag ska fixa detta om inte för min egen skull så för hennes.

  Jag har uppskattningsvis i mitt liv spelat bort någonstans mellan 8 och 12 miljoner kronor. Pengar jag kunde gjort mycket mer för, men jag är iallafall frisk. Det är det enda jag är väldigt glad för.

  Vissa önskar sig en bil, vissa önskar sig en valp, vissa ett ligg.
  Jag vill bara kunna sova en jävla kväll från det att jag lägger mig tills att jag vaknar utan att mitt i natten resa mig upp kallsvettig och rädd, drömmandes om O nea,Avida,Skulder och spel. Vissa dagar är jag så trött att jag funderar på att ta mitt liv så att inte dom får äran att göra det.

  Ser nu att det blev fruktansvärt rörigt inlägg. Hoppas att det iallafall är begripligt, jag hoppas också att ni som har det lite tufft just nu ser att det kan vara MYCKET värre och jag hoppas att ni som genom google når hit tänker till både en och två gånger innan ni sätter in den där första hundralappen på Mariacasino eller Mr Green.
  Alla började vi med en hundralapp.

  Jag älskar er alla här som kämpar och det känns som att vi är en enda stor familj.

  // MVH en Terry_ med gråten i halsen.
   
  Pidde, flixor, o c och 28 andra gillar detta.
 2. Terry_

  Terry_ V.I.P & LF entusiast - Trofépoäng: 5 477 Årets medlem

  Inlägg:
  12 437
  Mottagna gillanden:
  8 170
  Trofépoäng:
  5 477
  Blev medlem:
  31 augusti 2012
  Ber om ursäkt för att inlägget blev långt och stundvis rörigt, det är så det ser ut i min hjärna just nu.
  Jag tror dock att ni förstår kontentan.
  Tack till er som tog er tid att läsa igenom inlägget.

  Jag kände att jag var tvungen ge er mer info med tanke på hur mycket jag skriver här på forumet.
   
  dlro, Rydflickan, Nu_racker_det och 3 andra gillar detta.
 3. Terry_

  Terry_ V.I.P & LF entusiast - Trofépoäng: 5 477 Årets medlem

  Inlägg:
  12 437
  Mottagna gillanden:
  8 170
  Trofépoäng:
  5 477
  Blev medlem:
  31 augusti 2012
  Tänk om man kunde hitta någon som erbjöd ett lån på säg 1 miljon bara sådär. Alla mina bekymmer i liv hade löst sig på 5 minuter.
   
  dlro gillar detta.
 4. clyro86

  clyro86 V.I.P - Trofépoäng: 507

  Inlägg:
  580
  Mottagna gillanden:
  464
  Trofépoäng:
  507
  Blev medlem:
  18 februari 2018
  Terry min vän... det gör så ont att höra att du har råkat så illa ut. Missbruk är en sjukdom och inget man kan hjälpa. Du verkar vara på benen nu och det är viktigast. Otroligt skönt att höra att du har en sambo vid din sida som tycks hjälpa dig. Bara hen inte har samma problem... av våra tidigare konversationer (och utan att hänga ut dig) så har jag ett gästrum i huvudstaden om du behöver fly från dräggen. Vet inte var du bor du bor och förstår att du inte kan separera från livet. Men är det akut så har du plats här, det lovar jag... du fixar detta kompis, även om det känns nattsvart just nu
   
  Rydflickan, Terry_, Lize och 1 annan gillar detta.
 5. Ina

  Ina Viktig medlem - Trofépoäng: 227

  Inlägg:
  97
  Mottagna gillanden:
  89
  Trofépoäng:
  227
  Blev medlem:
  18 december 2015
  Har inget tröstande att säga men beundrar ditt mod att kämpa. Ger vi upp är vi förlorade det finns en väg ut men det är inte enkelt. Fortsätt kämpa
   
  Terry_ gillar detta.
 6. Stignich

  Stignich Viktig medlem - Trofépoäng: 147

  Inlägg:
  51
  Mottagna gillanden:
  51
  Trofépoäng:
  147
  Blev medlem:
  20 september 2012
  En sjukt stark läsning!

  Jag lider med dig min vän. Vi känner igen mig så himla mycket av det du skriver. Förutom de där kriminella svinen så är det nästan som att jag själv kunde skrivit detta. Du ska veta att du inspirerar mig väldigt mycket när du skriver att du fortsätter kämpa. Vi måste alla här inne fortsätta att kämpa med våra problem och fortsätta att stötta varandra. Som du skriver så känns det som att vi är en familj. Jag hoppas att alla fortsätter att skriva här även fast att man har lyckats lösa sina lån.

  Kärlek till dig Terry som delar med dig!


  Följ min resa på https://oneluckyloser.wordpress.com/
   
  ami, ettib, rollercoaster och 3 andra gillar detta.
 7. Hasseslada

  Hasseslada Ny medlem - Trofépoäng: 7

  Inlägg:
  1
  Mottagna gillanden:
  1
  Trofépoäng:
  7
  Blev medlem:
  28 februari 2018
  Otrolig historia.
  Lider med dig.
   
  Terry_ gillar detta.
 8. clyro86

  clyro86 V.I.P - Trofépoäng: 507

  Inlägg:
  580
  Mottagna gillanden:
  464
  Trofépoäng:
  507
  Blev medlem:
  18 februari 2018
  Ni båda är riktiga vinnare. Det finns ett problem och ni ser det båda glasklart. Även om det låter som en klyscha så är faktiskt det första steget till bättring. Ni vet vad som behöver fixas...

  Hur som är ni bra människor, alla kan göra fel på olika sätt. Önskar själv att jag hade hittat detta forum för ett par år sedan, hade troligen lyckats undvika de värsta fällorna då. Tack för ni finns, nu är det min tur att peppa er ❤️
   
  Terry_, Lize, Trias och 1 annan gillar detta.
 9. Wecada

  Wecada Kunnig medlem - Trofépoäng: 157

  Inlägg:
  236
  Mottagna gillanden:
  52
  Trofépoäng:
  157
  Blev medlem:
  28 september 2015
  Hur orkar du arbeta, vad är det för tjänst som du har att du tjänar nästan 100k i månaden?
   
 10. pala87

  pala87 V.I.P & LF entusiast - Trofépoäng: 617

  Inlägg:
  1 217
  Mottagna gillanden:
  652
  Trofépoäng:
  617
  Blev medlem:
  20 juli 2017
  Jag tror säkert många har koll på detta.
  Men anmäl digital brevlåda före kl 00 inatt så får man skattepengarna i april istället. Kan vara lite hjälp med minskade utgifter!
   
  Terry_ och Hope777 gillar detta.

Dela sidan