Lånforum.se rekommenderar
1. Sambla - Perfekt för samlingslån (tips)
2. Advisa - Jämför 32 kreditgivare
3. Slantar - Ingen UC. Upp till 30 000 kr
4. Lendo - Bra komplement vid samlingslån
 1. Denna webbplats använder cookies för att säkerställa att du får bästa upplevelse. Genom att fortsätta använda sidan accepterar du detta. Läs mer.

Spel info *trigger varning*

Diskussion i 'Fritt' startad av Auron, 12 januari 2019.

 1. Auron

  Auron Kunnig medlem - Trofépoäng: 276

  Inlägg:
  175
  Mottagna gillanden:
  114
  Trofépoäng:
  276
  Blev medlem:
  9 oktober 2018
  Hej, Som jag skrev i ett tidigare inlägg så har jag valt att spärra mig på spel paus, Trots att jag aldrig någonsin har spelat för pengar och kommer förmodligen aldrig att göra det.
  Är dock väldigt mån om att de frågor jag nu tänker ställa kan ställa till det för de som inte är beredda att rota i det ännu, Så ber er verkligen känna efter innan ni börjar fundera och svara, Gör inget om ni väljer att hoppa över tråden, Modiga är ni då!

  Till fråga 1 - Vilka bolag spela ni oftast på?
  Fråga 2 - Vad var er start insättning och vad är det högsta beloppet ni kommit upp till på enbart start insättningen?
  Fråga 3 - Hur länge brukade ni sitta och spela, Var det dag eller natte tid?
   
  • Bästa samlingslån Sambla & tips
  • Monetti 20 000 kr över 1 år, många godkända lån under 2019.
  • Spargo 150 000 kr över 10 år, UC. Finns ej hos förmedlare.
 2. Varpe

  Varpe Viktig medlem - Trofépoäng: 126

  Inlägg:
  64
  Mottagna gillanden:
  34
  Trofépoäng:
  126
  Blev medlem:
  14 november 2018
  1. Olika men främst de som marknadsfört sig med spel utan konto, även Videoslots och Playojo
  2. Normalt var 2000kr en insättning. Kunde bli uppåt 30-40 insättningar på en dag. Har varit uppe och vänt på en bit över 100k på en insättning.
  3. Så länge som det tog att bli av med pengarna. Ibland kunde jag titta på klockan och se att det gått 6 timmar, ibland tog det 10 minuter.
   
 3. Auron

  Auron Kunnig medlem - Trofépoäng: 276

  Inlägg:
  175
  Mottagna gillanden:
  114
  Trofépoäng:
  276
  Blev medlem:
  9 oktober 2018
  Hur har du det numera?
  Har du sökt hjälp och hur gick du till väga?
   
 4. Varpe

  Varpe Viktig medlem - Trofépoäng: 126

  Inlägg:
  64
  Mottagna gillanden:
  34
  Trofépoäng:
  126
  Blev medlem:
  14 november 2018
  Har inte spelat på 2 månader ca, ingen extern hjälp förutom Gamban och spelpaus.
  Som Terry skrev i sin tråd som jag fastnade lite för, det handlar om att förlikas med sina förluster och inse att man inte kommer vinna tillbaka dem. Det har jag gjort och jag har absolut inget spelsug över huvud taget. Jag har ca 430,000 i lån som jag betalar av på och jag har aldrig missat en betalning eller varit försenad så det finns goda chanser att lösa detta.
  Ska betala ner till runt 200k och sen försöka få till ett bolån och baka in resten i det, har folk runt omkring som kan hjälpa med kontantinsats men vill inte be om pengar för att lösa mina lån utan de ska jag betala själv.
   
  Självkontroll, Mats108 och Auron gillar detta.
 5. Auron

  Auron Kunnig medlem - Trofépoäng: 276

  Inlägg:
  175
  Mottagna gillanden:
  114
  Trofépoäng:
  276
  Blev medlem:
  9 oktober 2018
  Smart tänkt, Det ska nog gå bra.
  Jag tror på dig!
   
 6. Självkontroll

  Självkontroll Kunnig medlem - Trofépoäng: 406

  Inlägg:
  214
  Mottagna gillanden:
  277
  Trofépoäng:
  406
  Blev medlem:
  14 november 2018
  1. Olika, på senare tid blev det oftast spelsidor med smidig banköverföring för både in och uttag.

  2. Olika beroende på hur mkt pengar jag hade. Ibland satte jag in nån hundring ibland 2-4 tusen. När jag var som värst i mitt beroende och jag ännu inte hade utmätning så kunde det bli uppåt 10-11 tusen på engång och ibland sattes pengarna in i omgångar, ”prövade” först med liten summa och hade då i min tanke inte tänkt att sätta in mer utan hålla mig till den summan men om jag förlorade de pengarna så slutade det med fler insättningar. Ibland hade man tur och vann 40-50 tusen på bara en 500-hundring men oftast hade man jävligt mycket otur och inte ens 10 tusen gav ngn vinst, då Blev jag manisk och skulle vinna tillbaka mina pengar. I slutänden blev det ändå förlust.

  3. Så länge jag hade pengar, ibland 10-15 min och ibland en dag, dygn. Jag satt ibland 12h i ett sträck och maniskt tryckte, helt idiotiskt! Ibland blev var man tvungen att göra annat emellan och då återkom jag senare och fortsatte där jag slutade.

  Är idag spelfri, har spärrat trustly och även själv avstängning på spelpaus.
   
  Auron gillar detta.
 7. Auron

  Auron Kunnig medlem - Trofépoäng: 276

  Inlägg:
  175
  Mottagna gillanden:
  114
  Trofépoäng:
  276
  Blev medlem:
  9 oktober 2018
  Hur länge har du varit spelfri nu och hur känns det?
  Har du lyckats fylla tomrummet som uppstår?
   
 8. Självkontroll

  Självkontroll Kunnig medlem - Trofépoäng: 406

  Inlägg:
  214
  Mottagna gillanden:
  277
  Trofépoäng:
  406
  Blev medlem:
  14 november 2018
  2 mån och 1 dag :) ...så inte jättelänge men längre än jag tidigare lyckats med iaf. Jag har små delmål, 1 mån, 2 mån osv då än sålänge har jag uppnått två av mina satta mål och det känns toppen! Jag försöker belöna mig själv med sådant som ger energi och som inte kostar en förmögenhet tex promenader, bastubad, sociala aktiviteter, träffa vänner och familj. Jag Har ansökt om sanering och det är min största motivering till att hålla mig spelfri, jag vill få ordning på min ekonomi, mitt liv och ta mig ur detta kaos jag skapat. För att få ännu mer inspiration så läser jag även bloggar om spelmissbruk, många har bra tips att dela med sig av och det ger mig kraft till att fortsätta kämpa. Har tagit mig lång tid att ta mig hit men jag har fått mer och mer insikt och jag har kunnat kartlägga vad det är som har triggat igång ett återfall. Min medicin är sömn, rutiner och mindre stress. Jag har fått hjälp av bloggar, kbt, stödlinjen, blockeringen av trustly och på spelpaus. Jag har även besökt föreningar men eftersom det ligger på annan ort så har det inte blivit så ofta.
  Ibland när suget slår på så skriver jag av mig, får då ett annat perspektiv på det hela och under tiden så blir också suget efter spel och ”vinster” mindre.
   
  Auron gillar detta.
 9. Lilaros

  Lilaros V.I.P - Trofépoäng: 506

  Inlägg:
  526
  Mottagna gillanden:
  469
  Trofépoäng:
  506
  Blev medlem:
  29 december 2018
  Till fråga 1 - Det som jag vann på, efter ett tag slutade jag vinna och bytte tills vinsterna slutade komma där osv. några månader på varje favorit.
  Fråga 2 - 300 kronor till 630.000
  Fråga 3 - Olika lång tid, är nattuggla.

  Jag är blockad och skulle hellre dö än att spela, har mycket andra roliga saker på gång i livet. Spelade väldigt sporadiskt för lite pengar i 4 månader med start augusti 2017 sen det senaste året mer intensivt, klarade ändå att plugga och jobba men tröttnade på att jag verkade tycka att det var roligt att jaga stora vinster och inte brydde mig om pengarna, dvs. betala lån. Då slutade jag. :D Det är en varningsklocka liksom. Tycker det ger insikt i människans psyke och begränsningar som är ovärderlig och förståelse för människor som gör fel på olika sätt och hamnar snett i livet. Nu kan jag ge andra råd.

  Och det är inte konstigt att folk spelar, man är uttråkad. Jag är en sån som vill göra tusen saker samtidigt och kan ha 10 projekt igång och känner att jag inte kommer framåt och att all framgång sniglar sig fram. Man kan vara på väg mot en strålande karriär och tycka det går segt och söka någon kick för tillfället sen växer man ur det.

  Med kick menar jag läsa ett språk eller spela gitarr, är emot alkohol och droger.

  Jag menar bara att folk på Flashback som skriver att såna som provar att spela är efterblivna tattare med lågt iq har fel. Jag har högt iq och har pluggat i 10 år. Det handlar bara om slumpen. Någon som visar det för en och man är bored to death. Det räcker.
   
  Last edited: 12 januari 2019
 10. Lilaros

  Lilaros V.I.P - Trofépoäng: 506

  Inlägg:
  526
  Mottagna gillanden:
  469
  Trofépoäng:
  506
  Blev medlem:
  29 december 2018
  Och jag är en väldigt tävlingsinriktad person så jag tyckte det var kul men nu har jag lekt av mig och är redo att face'a alla svåra kommande examen och skit jag håller på med. Hade aldrig brytt mig om min UC score eller att lära mig om ekonomi om inte spelandet hänt och har aldrig varit sparsam med pengar så jag är skitglad över det år jag spenderat i den världen annars hade jag aldrig öppnat ögonen för pengars värde. Nästan som att de få lånen jämnar ut sig med kunskapen och det blir en ovärderlig kurs i självbehärskning, konsekvenstänkande, ekonomisk frihet, vad som egentligen har värde (filosofiska frågor), rätt och fel, självinsikt och framförallt hur en människa kan förändras utan att tro att det är möjligt. Det är det bästa som har hänt mig nästan. Det känns inte som från vinnare till loser, snarare vinnare till vinnare. Pengar kommer och går men att få se saker ur ett annat perspektiv och uppskatta sitt liv som det är mer än innan fast man sett lyxen är ganska ögonöppnande och inspirerande. Alla skuldsatta lär sig att få jobba hårt för att komma tillbaka och blir mästare på ekonomi. Vi skulle kunna föreläsa om det. Haha, kanske överdriver men det är faktiskt inte livets ände att trampa i diket och gå och duscha av sig.
   
  caroline gillar detta.

Dela sidan