• På onsdag skickas den in, delta i vår namninsamling mot att fasa ut ränteavdraget på lån utan säkerhet: Skriv under här.

Lånforum.se rekommenderar

1. Lendo - Forumets favorit
2. Zmarta - Ett bra alternativ
3. Sambla - Jämförelsetjänst
4. Flexkontot - Swish-utbetalning, ingen UC
5. Klaralån - Lån utan UC
6. Brixo Privatlån (ny) - Ingen UC
7. Binly - Lån utan UC
8. Banky - Lån utan UC
9. Ferratum - Lån utan UC
10. Lumify - Lån utan UC

Bensinkort Creditsafe

  • Nystartslån
  • Lån utan UC
I

Isbit

Gäst
Poäng: 0
De tog Bisnode för ST1 Mastercard för mig. En annan snubbe hävdar med bestämdhet att de tog en full UC för honom, men för mig tog de en Bisnode.

hej! När sökte du kortet och vad hade du för bisnode betyg? Och har jag förstått det rätt att man kan använda det till annat än bensin om så skulle va? Mvh
 

Floppen

V.I.P
Poäng: 477
Blev medlem
1 September 2018
Meddelanden
469
Mottagna reaktioner
361
Poäng
477
hej! När sökte du kortet och vad hade du för bisnode betyg? Och har jag förstått det rätt att man kan använda det till annat än bensin om så skulle va? Mvh

Hej Isbit! Jag sökte i början av mars. Vet inte vad jag hade i betyg hos Bisnode för det framgick inte på upplysningskopian jag fick. Det var istället angivet score och kreditrisk. När jag tidigare sett en siffra hos Bisnode så har jag haft 7 i betyg. Ja, ST1 Mastercard är som ett vanligt kreditkort där du kan handla i de butiker som accepterar Mastercard oavsett var i världen du befinner dig. Eller på nätet också för den delen. Missa inte den lilla detaljen att det krävs att du är kund i minst 3 månader för att du ska kunna plocka ut kontanter i en bankomat.

Jag laddade ner appen och sökte genom den. På mig tog de Bisnode, men det finns personer här på forumet som hävdar att de fått en full UC på sig. Jag har sett en skärmdump på en sådan förfrågan vid ett tillfälle, men jag är ändå skeptisk då kundtjänst uppgivit att de endast använder sig av Bisnode. Finns ju de som älskar att trolla och om jag får sätta en peng gör de som hävdar UC just det. Fast jag vet verkligen inte.

Lycka till! :)
 

Anam

V.I.P & LF entusiast
Poäng: 1 527
Blev medlem
8 Maj 2020
Meddelanden
2 601
Mottagna reaktioner
2 484
Poäng
1 527
Ni som fick qstar, hur fick ni veta att ni blitt beviljade?
 
Ta en titt i Lånforums guide för bästa samlingslån, där finns svar på de vanligaste frågorna runt samlingslån.
Topp