Kategori - Lån utan UC

Idag finns det flera långivare på marknaden som erbjuder internetlån. Vanligtvis är det enkelt och går snabbt att ansöka om internetlån och utbetalning sker direkt eller kort efter att ansökan har blivit godkänd. Många kreditgivare erbjuder också internetlån utan UC och utför då istället en kreditupplysning via andra aktörer som Bisnode eller Creditsafe. På det […] Läs mer »


Kredit online är en låneform som flera aktörer erbjuder på marknaden idag. Ett annat namn brukar också vara kreditkonto och den här typen av lån kan liknas med ett kreditkort. Skillnaden är att du inte behöver ha själva kortet utan istället överför du den summa som du behöver till ditt bankkonto. Online kredit utan UC […] Läs mer »


Om du är i behov av att låna pengar finns det flera fördelar med att låna pengar utan UC med BankID. Några av dessa är att det går enkelt och snabbt att ansöka, eftersom det inte utför någon kreditupplysning via UC kommer inte detta påverka din kreditvärdighet. Istället är det många långivare som utför kreditupplysning […] Läs mer »


Ett mikrolån utan UC är i stort sett samma sak som ett sms lån, fast med ett lägre belopp. Mikrolån utan UC blir allt mer efterfrågat och det är vanligt att personer med betalningsanmärkningar eller personer utan en inkomst som väljer ett mikrolån utan att processen går via UC. Alla långivare har en skyldighet att […] Läs mer »


Att ta ett lån utan UC på 50 000 kr är fullt möjligt idag, men om ditt kreditbetyg är något sämre kan det vara bättre att ansöka hos två olika kreditgivare men då på halva beloppet. Det har blivit vanligt att kreditgivare erbjuder en snabb och enkel ansökningsprocess utan att de tar UC när du […] Läs mer »