Kategori - Samlingslån

Om du har flera mindre lån och krediter kan det bli väldigt dyrt. Det kan också kännas som att det aldrig minskar trots att du betalar varje månad. Så är det vanligtvis för att det är hög ränta på lånen och krediterna samtidigt som det är flera stycken, därför kan det känns svårt. Vid sådana […] Läs mer »


Genom att samla lån och krediter finns det möjlighet till att sänka månadskostnaden. Flera höga räntor kan undvikas samtidigt som lånen och krediterna finns samlade på en och samma avi. Det kan vara lättare att hålla koll på sin ekonomi och sina lån genom att samla lån och krediter hos en aktör, vilket i sin […] Läs mer »


Har du samlat på dig flera mindre lån och krediter som har blivit svåra att betala av? När vi har många små lån och krediter blir det vanligtvis dyrare att betala av dessa vilket skapar en känsla av att de aldrig minskar även om de betalas av varje månad. Flera långivare har dyra avgifter och […] Läs mer »


Det kan finnas flera anledningar till att du behöver samla lån utan UC. Exempelvis kanske du har flera mindre krediter som är på väg att löpa ut och andra kreditgivare som tar UC har sagt nej. Ett annat exempel kan vara att du vill låta dina UC-förfrågningar löpa ut och få bättre villkor vid ansökningar […] Läs mer »